четвер, 07 квітня 2022 06:58

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ до військкоматів викликають звільнених зі служби 10 років тому

В РФ до військкоматів викликають звільнених зі служби 10 років тому
Російські військові комісаріати активізували роботу з військовозобов'язаними, які були звільнені з військової служби після 2012 року. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Частина виведених російських підрозділів розміщується в наметових містечках на території низки областей Російської Федерації, які межують з Україною.

Російські військові відмовляються брати участь у подальших бойових діях на території України. Морально-психологічний стан особового складу низький і погіршується, повідомив 7 квітня Генеральний штаб Збройних сил України.

"Командування збройних сил РФ і далі шукає можливості розв'язання проблемного питання поповнення людськими ресурсами своїх підрозділів. Російські військові комісаріати активізували роботу з військовозобов'язаними, які звільнені з військової служби після 2012 року та мають військово-облікові спеціальності водія, механіка-водія, розвідника, а також молодших командирів", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ звільнили від окупантів населений пункт на Херсонщині

Офіційною причиною викликання росіян до військкоматів називають збори з підготовки за військовими спеціальностями на три місяці. Також на території так званої Придністровської Молдавської Республіки агітують населення, яке має російське громадянство.

На півдні Харківщини українські воїни завдали російським терористам колосальних втрат. Розбиту ворожу техніку в одному зі звільнених сіл показали військові 93-ї окремої механізованої бригади Холодний Яр.

Зараз ви читаєте новину «В РФ до військкоматів викликають звільнених зі служби 10 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі