пʼятниця, 16 травня 2008 15:13

В Південній Осетії стався третій за день вибух

В околицях села Нікозі, що знаходиться в зоні грузино-осетинського конфлікту, місцевий житель підірвався на міні, повідомляє ІА "Новости-Грузия". Агентство не уточнює, чи загинув він в результаті вибуху.

Це вже третій вибух за день, що відбувся в зоні конфлікту. Вранці недалеко від села Ергнеті детонував невстановлений пристрій, при цьому ніхто не постраждав.

Незабаром після цього у села Ередві на міні підірвався автомобіль МВС Грузії. В результаті другого вибуху, за інформацією "Інтерфаксу", постраждали двоє поліцейських (за даними агентства "Новости-Грузия", тільки один співробітник МВС). З важкими пораненнями їх доставили в лікарню грузинського міста Горі.

Відзначимо, що у всіх трьох населених пунктах, біля яких сталися вибухи, проживає грузинське населення.

Влада Південної Осетії розцінила те, що відбувається як "провокацію грузинської сторони". Раніше керівництво невизнаної республіки неодноразово заявляло, що спецслужби Грузії готують в зоні конфлікту серію терактів.

Тим часом представник МВС Грузії, коментуючи другий вибух, в ході якого постраждали поліцейські, заявив, що міна могла бути приведена в дію за допомогою дистанційного керування. "За годину до інциденту по цій же дорозі проїхав патруль миротворців, і обійшлося без вибуху", - відзначив він.

Зараз ви читаєте новину «В Південній Осетії стався третій за день вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі