понеділок, 23 жовтня 2023 11:04

Спецтема: Війна Росії проти України

В окупантів великі втрати, але вони продовжують штурмувати Авдіївку

В окупантів великі втрати, але вони продовжують штурмувати Авдіївку
Попри великі втрати росіяни штурмують Авдіївку. Фото: eastnews.ua

Окупанти не припиняють штурми в районі Авдіївки Донецької області.

У них великі втрати у живій силі та техніці. Начальника Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив про це в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

Минулої доби зафіксували багато обстрілів та бомбардувань авіацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ відбили новий наступ РФ під Авдіївкою - ISW

"Стрілецькі бої не затихають цілодобово. Росіяни кидають великі сили з піхотою та бронетехнікою, втрати у них божевільні, але це їх не зупиняє, штурми продовжуються. Лізуть як скажені, десятками лягають і через деякий час йдуть знову. Їх дуже багато", - розповів начальник адміністрації.

Останніми днями ворог застосовує менше бронетехніки через підвищення вологості.

Сили оборони України відбивають російські атаки під Куп'янськом, Авдіївкою та Мар'їнкою. Про це вранці 22 жовтня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, але українські воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Кераміка, Авдіївки, Степового, Тоненького та Первомайського Донецької області. Тут Силами оборони відбито понад 15 атак ворога.

Зараз ви читаєте новину «В окупантів великі втрати, але вони продовжують штурмувати Авдіївку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі