пʼятниця, 25 грудня 2009 11:09

У Москві "на замовлення" вбили чемпіона світу з тайського боксу (ФОТО)

Вбивство чемпіона світу з тайського боксу Мусліма Абдуллаєва, який стався на півночі Москви, має замовний характер, заявило джерело в правоохоронних органах в п"ятницю.

"Швидше за все, вбивство було замовним. В даний час відпрацьовуються зв"язки загиблого, з"ясовується, чи не було у нього будь-яких конфліктів останнім часом", - сказав співрозмовник агентства.

Він уточнив, що вбивство сталося напередодні о 21:30 на території навчального комбінату "Наука" за адресою: вул.Велика Академічна, буд.38, що належить Московському авіаційному інституту.

"М. Абдуллаєв, 1982 року народження, був знайдений з численними вогнепальними пораненнями голови", - розповів співрозмовник агентства.

Він додав, що на місці було виявлено вісім гільз калібру 9 мм, а також кобура від пістолета.

"Судячи з форми гільз, вони належали травматичному пістолету, переробленому під стрільбу бойовими патронами", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що в даний час порушено кримінальну справу за ст.105, ч.1 КК РФ (вбивство).

Слідчий комітет при прокуратурі (СКП) РФ підтвердив вбивство в Москві чемпіона світу з тайського боксу.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Проводяться оперативні заходи, спрямовані на встановлення і затримання осіб, які вчинили вбивство.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Москві "на замовлення" вбили чемпіона світу з тайського боксу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі