четвер, 17 червня 2010 10:00

У Киргизстані затримали іноземних снайперів

У Киргизстані затримали іноземних снайперів

Правоохоронні органи Киргизстану під час проведених слідчих дій в Оші і Джалал-Абаді затримали кілька організаторів масових заворушень, а також найманців, які брали участь у подіях на півдні країни.

Про це в четвер, 17 червня, повідомив заступник глави тимчасового уряду Киргизстану Азімбек Бекназаров. За його словами, найманці, серед яких є снайпери, мають іноземне громадянство.

При цьому Бекназаров не уточнив, громадянство якої країни мають бойовики, пояснивши, що "в інтересах слідства дана інформація поки не розголошуватиметься".

Заступник голови також повідомив, що з розслідування подій на півдні створена міжвідомча група, до складу якої увійшли представників силових структур правоохоронних органів і генеральної прокуратури, яка займеться розслідуванням масових заворушень, масових вбивств і підпалень, скоєних в Оші і Джалал-Абаді.

Нагадаємо, сутички між киргизами і узбеками почалися на півдні Киргизстану 11 червня. За останніми даними, внаслідок безладів загинула 191 людина. При цьому керівництво Киргизстану заявило, що кровопролиття сталося через сплановані дії певних політичних сил.

Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «У Киргизстані затримали іноземних снайперів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі