неділя, 13 червня 2010 16:05

В Джалалабадській області Киргизії введено надзвичайний стан

В Джалалабадській області Киргизії введено надзвичайний стан

Тимчасовий уряд Киргизії в неділю прийняв рішення ввести режим надзвичайного стану на всій території Джалалабадської області та встановити там комендантську годину

"У зв'язку з безперервними сутичками, на користь безпеки громадян, ввести режим надзвичайного стану на всій території Джалалабадської області зі встановленням комендантської години з 18.00 до 06.00. Дія надзвичайного стану триватиме до 22 червня", - йдеться в декреті тимчасового уряду.

Надзвичайний стан в п'ятницю був введений в місті Ош і чотирьох районах Ошської області, а в суботу - в Джалал-Абаді та Сузакському районі Джалалабадської області.

Кільікість загиблих на півдні Киргизії, де продовжуються сутички, досягла 86 осіб.

"75 осіб загинули в Ошській області, 11 - в Джалал-Абадській", - повідомили в штабі міністерства охорони здоров'я республіки.

Всього звернулися за допомогою до медичних установ більше 1,1 тисяч людей.

Раніше сьогодні повідомлялося, що тимчасовий уряд Киргизстана видав декрет, згідно з яким Міноборони для стабілізації ситуації на півдні країни, де вже декілька днів продовжуються безлади, починає часткову мобілізацію військовозобов'язаних у віці до 50 років.

РИА "Новости", Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «В Джалалабадській області Киргизії введено надзвичайний стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі