понеділок, 26 листопада 2007 11:37

В Ізраїлі чоловік убив двох своїх дружин і 5-річну доньку, імітувавши ДТП

У Ізраїлі чоловік-араб звинувачується в убивстві двох своїх дружин і 5-річної доньки. На думку поліції, чоловік імітував дорожньо-транспортну пригоду, щоб отримати страховку за загиблих близьких. У Окружному суді Єрусалиму розпочинається судовий процес відносно жителя Східного Єрусалиму Наїфа Абу Сірхана, заарештований за підозрою в потрійному вбивстві.

Згідно обвинуваченню, Абу Сірхан хотів піти від дружин до іншої жінки, а також хотів отримати гроші за страховим полісом.

Слідство тривало два місяці. Спочатку Абу Сірхан розповів слідчим, що їхав з двома дружинами і двома доньками на своєму автомобілі Volvo шосе з Ейн-Геді до Єрусалиму, коли його наздогнав зелений автобус.

За словах обвинуваченого, не встиг він доїхати до ділянки траси з широким узбіччям, як автобус "притиснувся" до його автомобіля, а потім зіштовхнув Volvo у провалля з висоти 50 метрів.

Як пояснив Сірхан, сам він "дивом уцілів" і зумів видертися назад на трасу, де й викликав допомогу. Проте дві його дружини й 5-річна дочка загинули, а друга дочка отримала важкі поранення.

Поліцейські, що розслідували обставини автокатастрофи, швидко запідозрили злий намір. Після таємного слідства й декількох експериментів вони дійшли висновку, що Абу Сірхан спеціально зіштовхнув у яр автомобіль з пасажирками. 4 листопада чоловік був заарештований.

Відразу після "катастрофи" овдовілий Абу Сирхан пожертвував органи загиблої дружини для пересадки, назвавши "великим щастям" усвідомлення, що ці органи врятували комусь життя. Тоді багато ізраїльських ЗМІ взяли у нього інтерв"ю, захоплюючись самовідданістю "вбитого горем" глави сімейства.

Після арешту підозрюваний все заперечував, проте повністю змінив версію того, що відбулося, прибравши з неї ті деталі, помилковість яких вже була доведена поліцією. З його розповіді зник "зелений автобус" і власний чудовий порятунок. За новою версією, Абу Сірхан зупинився на узбіччі, щоб залізти в багажник. У цей момент автомобіль, що залишився на першій передачі, нібито з"їхав у провалля.

За останні тижні це другий в Ізраїлі обвинувальний висновок у справі про вбивство, замасковане під автокатастрофу. Якийсь час тому в районі села Ясиф у Галілеї був виявлений легковий автомобіль, що врізався в стовп. За кермом знаходилося тіло місцевого мешканця. Спочатку співробітники поліції вирішили, що чоловік з якоїсь причини не впорався з керуванням, врізався в опорний стовп лінії електропередач і загинув. Проте в ході експертизи з"ясувалося, що водій машини був задушений. За підозрою у вбивстві затримані дружина загиблого й близький родич. На думку слідчих, убитий підозрював, що дружина зраджує його з родичем. Дружина, побоюючись за своє життя, вирішила випередити чоловіка, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі чоловік убив двох своїх дружин і 5-річну доньку, імітувавши ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі