четвер, 19 вересня 2024 11:55

В ISW показали, де наступають окупанти
3

Російські війська просунулися вздовж лінії Куп'янськ-Сватове-Кремінна, у межах Торецька, на Вугледарському напрямку та у Запорізькій області.

Заяви "воєнкорів" про нові просування в напрямку Покровська не підтверджуються, передає Інститут вивчення війни (ISW).

Геолоковані кадри за 18 вересня свідчать про просування окупантів на захід від Табаївки, на захід від Кармазинівки і на південь вздовж траси О-131306.

Росіяни продовжували просуватися на південний схід і схід від Покровська, але не досягли жодних підтверджених просувань у напрямку міста.

Показали, де учора наступали росіяни
Фото: ISW
Показали, де учора наступали росіяни
Показали, де учора наступали росіяни

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалена техніка та тисяча трупів: повідомили втрати Росії

У місті Торецьк росіяни просунулися вздовж вулиці Центральної. Один з "воєнкорів" заявив, що російські війська нібито просунулися в лісистих районах на південний схід від міста. ISW не знайшов підтверджень цієї заяви.

Кадри з підтвердженою геолокацією свідчать про просування сил РФ в районі північніше Водяного на Вугледарському напрямку. Російські "воєнкори" також стверджували, що армія РФ продовжує просуватися поблизу шахти Південнодонбаська № 1, водночас визнаючи контратаки ЗСУ біля шахт Південнодонбаська № 1 і № 3.

У Запорізькій області загарбники просунулися у районі Гуляйполя. Геолоковані кадри показуютьщо війська РФ нещодавно завоювали садову територію на північному заході Марфополя (на південний схід від Гуляйполя).

Протягом минулої доби відбулося 187 бойових зіткнень. Ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили два пункти управління, три райони зосередження особового складу, озброєння і військової техніки загарбників та один інший важливий об'єкт.

Зараз ви читаєте новину «В ISW показали, де наступають окупанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі