вівторок, 27 вересня 2011 12:02

В іспанських школах викладатимуть серфінг та вітрильний спорт

В іспанських школах викладатимуть серфінг та вітрильний спорт

Центр середньої освіти IES міста Сантандер у Кантабрії (Іспанія) представив нову програму на майбутній навчальний рік, яка включає заняття водними видами спорту - серфінгом, веслуванням і вітрильним спортом.

Департамент фізкультури навчального центру, якому належала ця ідея, досяг домовленостей з різними водними клубами регіону про проведення занять, після чого програма була успішно затверджена управлінням освіти.

Заняття водними видами спорту матимуть факультативний характер і призначені для учнів третього ступеня ESO у віці 14-16 років. Хоча в деяких регіонах на узбережжі вже існує практика занять для школярів деякими водними видами спорту, серфінг включений у шкільну програму вперше в Іспанії.

Навчання включатиме теорію і практичні заняття та почнеться вже з 2011-2012 навчального року. З першого ж року учні проявили інтерес до нової програми, число бажаючих відвідувати факультатив перевищила кількість вільних місць.

Зараз ви читаєте новину «В іспанських школах викладатимуть серфінг та вітрильний спорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі