понеділок, 22 червня 2009 16:23

B іранській столиці поновилися акції протесту

B іранській столиці поновилися акції протесту
На одній з центральних площ Тегерану зібралися приблизно 200 прихильників опозиції. Про це журналістів повідомили очевидці подій. Акції протесту опозиції поновилися не дивлячись на те, що раніше, згідно повідомленням іранських державних ЗМІ, вони були заборонені.

За свідченням очевидців, демонстрацію намагаються розігнати поліцейські. Раніше повідомлялося, що за час безладів в Ірані було убито від 10 до 150 учасників акцій протесту. 22 червня стало відомо, що спроби нових мітингів присікатиме військовий підрозділ Корпус стражів ісламської революції (КСІР).

В той же час представники італійського посольства в Тегерані оголосили про те, що готові надавати допомогу постраждалим прихильникам опозиції. Напередодні італійський міністр закордонних справ Франко Фраттіні заявив, що на зустрічі представників країн - членів Євросоюзу в середу в Стокгольмі обговорюватиметься план допомоги пораненим демонстрантам з боку іноземних дипломатів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «B іранській столиці поновилися акції протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі