пʼятниця, 11 липня 2008 14:37

В Індонезії стратили чаклуна, який вчинив 42 ритуальних вбивства жінок

Смертний вирок відносно 57-річного Ахмада Сураджі, визнаного винним в здійсненні серії ритуальних вбивств 42 жінок і дівчат, був приведений у виконання в Індонезії. Смертний вирок через розстріл був виконаний в четвер.

Сураджі був заарештований в травні 1997 року після того, як поліція Індонезії виявила тіло жінки поряд з його будинком в провінції Північна Суматра. За словами представників правоохоронних органів країни, пізніше було знайдено ще 41 тіло.

Ймовірно, жертви серійного вбивці самі зверталися до нього по допомогу, будучи впевненими в його надприродних магічних здібностях. Увійшовши в довіру жінок, вбивця заманював їх на поле з цукровою тростиною, а потім закопував до пояса в землю, запевняючи жертву, що це частина ритуалу. Після чого він душив жінок і закопував тіла так, щоб голови убитих дивилися у бік його будинку.

Як розповів пізніше під час дізнання сам Сураджі, він був упевнений, що подібні ритуали протягом 11 років збільшували його магічні сили.

У цій справі проходила і дружина засудженого. Суд Індонезії також ухвалив їй смертний вирок, проте в останню мить замінив його на довічне тюремне ув"язнення, передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії стратили чаклуна, який вчинив 42 ритуальних вбивства жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі