субота, 19 квітня 2008 12:59

В Австрії псевдо-міліціонери грабували водіїв на дорогах

Поблизу міста Швехат неподалік Відня в ніч проти суботи знешкоджено банду псевдо-міліціонерів, на рахунку яких безліч пограбувань водіїв на дорогах, повідомляє австрійське радіо.

Троє румун, одягнених у форму австрійської поліції, зупинили близько 5:00 к.ч. легкову машину для "контролю". На їх біду це виявилася патрульна машина з поліцейськими в штатському.

При спробі затримання сталася перестрілка. Злочинці спробували втекти на своїй машині, проте вже буквально через кілометр були змушені зупинитися і здатися. Всі троє румун отримали вогнепальні поранення, а один з них незабаром помер.

Подібні випадки трапляються досить часто, так в штаті Флоріда (США) поліцейський під час переслідування на патрульному автомобілі викраденої машини, збив двох своїх колег, які намагалися йому допомогти. Після зіткнення поліцейська машина опинилася в кюветі, а її водій був серйозно поранений.

А в Україні в Чернівецькій області міліція розшукує афериста, який представлявся заступником начальника Управління організаційно-кадрового забезпечення Секретаріату президента України і обіцяв місцевим чиновникам за грошову винагороду високі посади в Києві, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В Австрії псевдо-міліціонери грабували водіїв на дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі