четвер, 18 жовтня 2012 02:54

В Австрії 82-річна пенсіонерка знешкодила грабіжника банку

В Австрії 82-річна пенсіонерка знешкодила грабіжника банку
Фото topnews.ru

В Австрії пенсіонерка знешкодила злочинця, який намагався пограбувати банк. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Як наголошується, інцидент стався в одному з банків містечка Санкт-Егіда-ам-Штайнфельд приблизно в 50 кілометрах на південь від Відня. У будівлю увірвався чоловік у масці, озброєний пістолетом і саморобним вибуховим пристроєм. Коли він спробував зібрати гроші з каси в свою сумку, 82-річна Герта Валлікер накинулася на нього, прокричавши "якщо хочеш грошей, знайди роботу, ледачий диявол!"

У ході бійки грабіжник загубив свою маску і розсипав викрадені гроші по підлозі. Після цього він зволів втекти, однак, через те, що його особа потрапило на камери спостереження банку, поліції вдалося затримати його в той же день.

Після інциденту Герта Валлікер пояснила австрійським ЗМІ, що дати відсіч злочинцеві вона вирішила через те, що не любить несправедливість. "Я отримую 800 євро пенсії на місяць, і їх я заслужила тим, що напружено працювала все моє життя. Коли я чую, що хтось хоче щось вкрасти, це по-справжньому виводить мене з себе", - заявила пенсіонерка.

Як згодом зазначили в поліції, пристрій, принесений грабіжником в банк, дійсно включав у себе вибухові речовини. Разом з тим, його пістолет виявився муляжем.

Зараз ви читаєте новину «В Австрії 82-річна пенсіонерка знешкодила грабіжника банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі