пʼятниця, 25 січня 2008 19:26

В аеропорту Парижу п"яні поляки і литовець погрожували підірвати літак

Поліція затримала двох п"яних поляків і литовця в четвер в паризькому аеропорту Beauvais-tille за те, що після посадки в літак, що летів до Дубліна, вони загрожували його підірвати, стверджує з посиланнями на LeMonde "Литовське радіо".

"Один з них не послухався провідниці - відмовився зняти пальто, заявивши: "Мій піджак дуже великий, оскільки під ним бомба", - сказав один зі свідків цього інциденту.

За даними радіо, це відбулося, коли літак вирулював на злітну смугу. Пілот попередив контрольний пост, що є загроза безпеці, і зупинив літак. Служба безпеки піднялася в салон і вивела підгулявшу компанію.

Близько 80 пасажирів літака евакуювали, був оглянутий салон з використанням дресированих собак. Виліт рейса був відкладений на п"ять-шість годин.

Затриманим загрожує грошовий штраф або ув"язнення - це вирішить в п"ятницю суд. Заступник директора адміністрації цивільної авіації Литви Алвідас Шумкас не може сказати, яким буде покарання, оскільки в ЄС на цей випадок немає єдиного порядку і кожна країна вирішує по-своєму, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту Парижу п"яні поляки і литовець погрожували підірвати літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі