середа, 21 червня 2023 19:26

Успіхи вже помітні – Тарнавський про контрнаступ

Успіхи вже помітні – Тарнавський про контрнаступ
На Таврійському напрямку ЗСУ вибивають ворога з позицій. Фото: eastnews.ua

На Таврійському напрямку триває контрнаступ.

Ворога вибивають з позицій, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський у Telegram.

"На Таврійському напрямку наша армія системно вибиває ворога з позицій і продовжує просування. Успіхи Сил оборони вже помітні", – вказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів BBC, як просувається контрнаступ

Підрозділи ракетних військ і артилерії за день виконали 1119 вогневих завдань. За останню добу втрати росіян убитими і пораненими склали майже три роти.

Знищено та пошкоджено 68 одиниць військової техніки російських окупантів. Ліквідували шість танків, 13 одиниць БМП, два ББМ, МТЛБ, три БпЛА Supercam, БпЛА Орлан-10, п'ять гаубиць 2С19 Мста-С, чотири гаубиці 2А65 Мста-Б, два зенітних ракетних комплекси "Стріла", п'ять самохідних артилерійських установок 2С5 "Гіацинт", дві самохідні артилерійські установки 2С3 "Акація", самохідну артилерійську установку 2С7 "Піон", БМ-21 "Град" та РЛС "Зоопарк".

Знищили три місця зберігання боєприпасів ворога.

Українські війська продовжують наступальні дії на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Минулої доби ЗСУ мали частковий успіх, закріплювались на досягнутих рубежах та вирівнювали лінію фронту. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «Успіхи вже помітні – Тарнавський про контрнаступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі