вівторок, 14 квітня 2009 16:32

Українські банки грабують, бо це надзвичайно просто

Українські банки грабують, бо це надзвичайно просто

В управлінні міліції Кременчука повідомили, що пограбування банку 17 лютого, за попередньою змовою з корисливих мотивів із застосуванням газового балончика "Терен 4" вчинили 25-річний Олександр, житель Кременчука, раніше неодноразово судимий за схожі діяння, та 26-річний Руслан, також неодноразово судимий, житель Євпаторії.

Після затримання Олександр розповів правоохоронцям, що оплачував у касі деякі платежі й звернув увагу на те, що "гроші настільки доступні - бери не хочу".

"Просто зайшли, почали вимагати і все, навіть ніяких злісних намірів у нас не було" - каже підозрюваний.

За 40 секунд вкрали готівку та зникли. Тільки для впевненості застосували газові балончики. Всі речові докази забрали додому, де проживав Олександр. Гроші з напарником розділили порівну, а всі речі – печатки, сумку, гаманець касира та мобільний телефон викинули.

Руслана затримали працівники Харківської міліції. Під час перевірки встановлено, що він перебував у розшуку за здійснення квартирних крадіжок у Криму.

Проти затриманих порушена кримінальна справа, їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, 17 лютого, близько 18.00 двоє невідомих зайшли до відділення "Полтава-банку" в Кременчуці, і забрали 37 тисяч гривень, мобільний телефон "Нокіа-3200" та гаманець з особистими речами касира філії.

Зазначимо, нещодавно в Кременчуці здійснили оригінальну крадіжку: невідомі викрали зупинку громадського транспорту.

"Раніше люки й ґрати крали, а тепер он до чого дійшло", - скаржився тоді місцевий чиновник.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Українські банки грабують, бо це надзвичайно просто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі