четвер, 31 липня 2008 10:03

Українська модель стала новою музою засновника Playboy (ФОТО)

 
Випускниця української версії "Фабрики зірок" 2007 року Даша Астаф"єва своїм шикарним бюстом підкорила 82-річного засновника імперії Playboy Х"ю Хефнера. Трохи більше тижня тому на його особисте запрошення Даша відправилася в Беверлі Хіллз.

Дівчину поселили в BunnyHouse - спеціальному будиночку, в якому живуть запрошені дівчата, що з"являлися на сторінках журналу. Даші виділили кімнату з трьома вбиральнями і двома ваннами.

Як розповіла сама Даша, містер Хефнер зустрів її дуже тепло, сказав: "Спасибі, що приїхала, ти велика молодчинка, я зроблю все, щоб ти не нудьгувала".

За даними КП, з тих пір, як ефектна красива брюнетка з"явилася у нього в будинку, Хефнер ні на секунду від неї не відходить. Забувши про своїх фавориток, Х"ю гуляє з Дашою по маєтку, тримаючись з нею за руку. Вони не розлучаються навіть під час фотосесій, хоча зазвичай видавець журналу тільки відбирає готові знімки.

Даша в захваті від фотосесій, їй подобається зніматися, і вона нітрохи не комплексує робити це в голому вигляді. "Після зйомок я відчуваю себе, як після хорошого сексу", - признається вона.

Нагадаємо, що Х"ю Хефнер заснував Playboy в 1953 році, незабаром перетворивши журнал на одну з найуспішніших видавничих імперій в історії. Не дивлячись на те, що Playboy зараз переживає не кращі часи - падіння попиту і зниження доходів від реклами через конкуренцію з боку інтернету, він як і раніше залишається найзнаменитішим і популярним журналом для дорослих. Тільки у США читачі купують 3 млн екземплярів на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель стала новою музою засновника Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі