понеділок, 09 вересня 2024 06:11

Українців засмутили прогнозом на понеділок

Українців засмутили прогнозом на понеділок
По всій країні буде мінлива хмарність, а в деяких областях дощі з грозами. Фото: pixabay.com

9 вересня в Україні буде мінлива хмарність.

Водночас у деяких областях сьогодні пройдуть дощі з грозами, передає Український гідрометеорологічний центр.

"У південних, східних та центральних областях протягом дня можливі короткочасні опади, грози. В інших регіонах - сухо. Вітер прогнозують зі сходу та південного сходу зі швидкістю 7-12 метрів за секунду", - сказано в повідомленні.

У західних, північних областях та Вінницькій області температура коливатиметься від +23°С до +28°С. Всюди ще буде тепло. Лише в високогір'ї Карпат та Криму вона втримається на рівні +20...22°С.

У Києві та Київській області також очікується тепла погода без опадів. Температура становитиме вдень +23...28°С. В столиці вдень буде від +25°С до +27°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні похолодає. Синоптикиня розповіла про погоду у понеділок

В Україні досі триває метеорологічне літо.

Воно завершиться тоді, коли три дні поспіль середньодобова температура повітря складе +15°С. Про це повідомила синоптикиня Українського гідрометеорологічного центру Діана Кривобок. За її словами, зараз триває ще літо, тому ми не можемо сказати, що зараз - "бабине літо". Це не поєднується.

Тепла погода може тривати до 10-11 вересня. У Карпатах уже стає прохолодніше.

Зараз ви читаєте новину «Українців засмутили прогнозом на понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі