вівторок, 09 липня 2024 15:05

Українські служби атакували російський аеродром, підстанції та НПЗ

Українські служби атакували російський аеродром, підстанції та НПЗ
Сили оборони влаштували атаку на російські об'єкти. Фото: РосЗМІ

Служби безпеки України та Головне управління розвідки Міноборони у ніч на 9 липня атакували військовий аеродром Ахтубінськ в Астраханській області РФ електропідстанції в Ростовській області та нафтобазу в Калачі-на-Дону у Волгоградській області.

Про це з посиланням на джерела пише "Українська правда".

Під час атаки дронів на Ахтубінськ, російські Telegram-канали писали про роботу ЗРК "Панцир" та сильні вибухи. Пізніше ці повідомлення видалили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони ГУР атакували паливну базу в Ростовській області

"Це свідчить про успішну атаку, адже зазвичай російська влада зачищає інфопростір при ураженні важливих військових об'єктів", - йдеться у повідомленні.

Сили оборони України продовжать атакувати російські військові об'єкти, які працюють на війну.

8-го липня росіяни атакували Україну 38 ракетами різних типів. В епіцентрі ударів опинилися Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Краматорськ, Слов'янськ.

Загинуло 37 людей, станом на вечір понеділка. Найбільше людей росіяни вбили у Києві - 27. Ворог ударив по восьми столичних районах із 10. Атакував офісну будівлю, приватний медцентр, багатоповерхівку, міську інфраструктуру та дитячу лікарня "Охматдит", зруйнувавши там одне з приміщень повністю. В інших будівлях - вилетіли вікна, понівечені фасади, зруйновані кабінети лікарів та операційні. Є загиблі.

Зараз ви читаєте новину «Українські служби атакували російський аеродром, підстанції та НПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі