неділя, 09 березня 2008 15:47

Уго Чавес відвідав Фіделя

Президент Венесуели Уго Чавес зустрівся з Фіделем Кастро і розмовляв з ним більше трьох годин. Про це венесуельський лідер повідомив в суботу на тожественному акті на честь Міжнародного жіночого дня. Чавес зробив короткий візит на Кубу, повертаючись з Домініканської Республіки, де взяв участь в саміті Групи Ріо, що об"єднує 22 латиноамериканських країни.

На Кубу Чавес прибув в п"ятницю пізно увечері. У аеропорту його зустрічав голова Державної ради і Ради міністрів Рауль Кастро, а також члени кубинського керівництва.

Порядок денний перебування Чавеса на Кубі не був оголошений. Проте із слів президента, можна зробити висновок про те, що головною метою його візиту була зустріч з Фіделем Кастро. "Ми проговорили з 10:00 до 13:30", - повідомив він присутнім в залі. Президент відзначив, що він вилетів до Каракаса відразу після закінчення бесіди з Фіделем Кастро, який "послав всім венесуельським жінкам поцілунок", повідомляє AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Уго Чавес відвідав Фіделя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі