пʼятниця, 22 січня 2010 17:26

Учителя школи, де вчаться доньки Обами, підозрюють в педофілії

Учителя школи, де вчаться доньки Обами, підозрюють в педофілії

Один з учителів вашингтонської приватної школи Sidwell Friends School звинувачений в сексуальних домаганнях до дитини і звільнений з роботи, передає агентство Associated Press.

У школі, де стався скандал, навчаються обидві доньки президента США Барака Обами - Саша і Малія.

Підозрюваний, 65-річний Роберт Пітерсон, який викладав суспільствознавство в сьомих і восьмих класах Sidwell Friends, був відсторонений від роботи ще до початку навчального року, а звільнили його, як з"ясувалося, 14 січня. За даними слідства, Пітерсон в 2009 році кілька разів приводив одного зі школярів, якому нині 15 років, до себе додому, демонстрував йому порнографію і "торкався до нього неналежним чином".

Пітерсон працював у школі, у якої є кампуси у Вашингтоні і Бетесде, штат Меріленд, з 1979 року. Він також був директором літнього табору школи на морському узбережжі Меріленда в окрузі Куін-Еннс. Як оголосив адвокат Пітерсона, його клієнт категорично заперечуватиме звинувачення, і на його захист готові виступити "багато видатних людей".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Учителя школи, де вчаться доньки Обами, підозрюють в педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі