четвер, 18 листопада 2010 10:40

Учені знайшли препарат, який запобігає розвитку гомосексуальності

Учені знайшли препарат, який запобігає розвитку гомосексуальності

Ізраїльським ученим вдалося зупинити розвиток схильності до гомосексуальної орієнтації дитини ще в утробі матері.

Під час дослідження з'ясувалося, що у жінок, народжених з гіперплазією наднирників, була схильність до чоловікоподібної поведінки і лесбійства.

Вчені припустили, що дексаметазон (препарат, який лікує гіперплазію), здатний запобігти розвитку нетрадиційної сексуальної орієнтації, а також вплинути на формування гомосексуальних інтересів у дівчаток, які схильні вибирати чоловічі професії і хобі, пише Врач.тв.

Нагадаємо, британські учені дійшли висновку, що сексуальна орієнтація і статева приналежність впливають на здібність орієнтуватися на місцевості.

Згідно з даними дослідження, найкраще за всіх орієнтуються по карті гетеросексуальні чоловіки, найгірше - гетеросексуальні жінки.

Було встановлено, що гетеросексуальні чоловіки читають карти краще, ніж чоловіки-геї. Лесбіянки у свою чергу програли гомосексуальним чоловікам в здатності орієнтуватися. Але найгірші результати показали гетеросексуальні жінки - їх обійшли і лесбіянки, і геї, і гетеросексулальні чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Учені знайшли препарат, який запобігає розвитку гомосексуальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі