понеділок, 24 жовтня 2022 07:40

Спецтема: Війна Росії проти України

У ЗСУ розказали хороші новини з передової

У ЗСУ розказали хороші новини з передової
Ворог обстрілює позиції українських військ вздовж лінії зіткнення та веде повітряну розвідку. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Противник на фронті намагається утримати тимчасово захоплені території та покращити тактичне положення. Російський ворог зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, разом із тим веде наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Російська Федерація продовжує підготовку частини мобілізованих осіб на загальновійськових полігонах та в підрозділах підготовки фахівців окремих спеціальностей, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 24 жовтня.

"За минулу добу Сили оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Землянка і Чугунівка Харківської області, а також Соледар, Бахмут, Андріївка, Кліщіївка, Новомихайлівка, Мар'їнка, Невельське, Первомайське та Авдіївка Донецької області", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ на півдні знищили радіолокаційну станцію "Зоопарк-1" окупантів

Ворог обстрілює позиції українських військ вздовж лінії зіткнення та веде повітряну розвідку.

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 11 ударів. Підтверджено ураження 11 районів зосередження озброєння та військової техніки ворога. Підрозділи протиповітряної оборони збили 12 іранських дронів Shahed-136", – звітує Генштаб.

Українські ракетні війська та артилерія за минулу добу вразили чотири пункти управління, п'ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, чотири склади боєприпасів, зенітний ракетний комплекс, район вогневих позицій артилерії та інші важливі об'єкти противника.

На півдні російські загарбники продовжують тікати з правого берега Дніпра, переміщуючи на лівий різні елітні підрозділи й офіцерський склад, залишаючи лише мобілізованих. Збройні сили України тим часом і далі просувають лінію фронту.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ розказали хороші новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі