субота, 09 січня 2010 10:24

У Житомирі невідомі підірвали спортивний клуб

У Житомирі невідомі підірвали спортивний клуб

У Житомирі невідомі підірвали офіс місцевого спортивного клубу "Легіон", розташований на першому поверсі у п"ятиповерховому житловому будинку в центрі міста.

Вибух стався в ніч на 3 січня. Він був настільки сильний, що деяких мешканців поскидало з ліжок, у будинку повилітали вікна і потріскалися стіни. Лише завдяки щасливому випадку ніхто з близько 300 людей, які мешкали у будинку, не постраждав.

Як розповів голова спортивного клубу Олександр Коцюбко, вибухівку – чотири пластикові пляшки з рідиною - невідомі опустили через вибиту кватирку. За його словами, суміші було приблизно шість літрів.

Офісне приміщення опалювалось автономно. Згідно з правилами експлуатації, у таких місцях установлюється спеціальний клапан, який у разі надзвичайної ситуації перекриває газову трубу і попереджає подальший вибух. Тільки завдяки цьому будівля залишилася цілою.

Кримінальну справу за фактом вибуху поки що не порушено.

У міліції чекають на висновки експертизи, куди відправили речові докази на дослідження.

Керівники спортивного клубу припускають, таким чином хочуть зупинити громадську діяльність їхньої організації - спортивні секції безкоштовно відвідують кілька сотень дітей.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі невідомі підірвали спортивний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі