вівторок, 26 вересня 2023 06:00

У житті цих трьох знаків траплятимуться справжні дива – гороскоп на 26 вересня

У житті цих трьох знаків траплятимуться справжні дива – гороскоп на 26 вересня
Цей день винагородить працьовитих і терплячих. Фото: pixabay.com

26 вересня не намагайтеся усюди встигнути та залагодити усі справи. Першим буде той, хто не поспішатиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок порадує ділових людей, - говорить астрологиня. – Приділіть більше уваги сфері фінансів. Порахуйте свої витрати. Подумайте, на чому зараз варто зекономити. Купляйте лише необхідні речі. Заощадження згодом дозволять покращити житлові умови. Не слід ухвалювати домовленості. Незабаром доведеться вносити до них корективи. Не варто розпочинати ремонтні роботи чи змінювати щось у власному бізнесі. Цей процес затягнеться й коштуватиме невиправдано дорого. Зачекайте з придбанням автомобіля. Частіше відходьте від комп'ютерів. Давайте очам відпочинок. У разі потреби зверніться за порадою до окуліста. У житті Тельців, Терезів і Водоліїв траплятимуться справжні дива. Цей день винагородить працьовитих і терплячих".

Овен (21 березня – 20 квітня)

До середи мало що вдаватиметься. Годі марнувати зусилля. Краще візьміть на день відпустку і наведіть порядок вдома чи на дачі. Не говоріть про політику за сімейною вечерею, бо перетворите застілля на сварку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Налаштуйтеся на позитив. Скрутні часи скоро минуть. Легко буде позбутися поганих звичок і зайвої ваги. Більше часу займайтеся спортом. Це допоможе зняти напругу і зайві думки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто робити серйозні ставки на майбутнє з партнером, який є біля вас зараз. Зачекайте з освідченням. Обставини заставлять вас змінити плани. Не пручайтеся, а дозвольте долі повести вас правильним шляхом.

Рак (22 червня – 22 липня)

У ваших руках звичайні речі перетворяться на шедеври. Плетіть шарфи, реставруйте меблі, вишивайте сорочки, виготовляйте прикраси і дитячі іграшки. Хобі зробить вас знаменитим і багатим.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ви жадаєте успіху, але досі не знайшли способів, як його досягти. Зараз є шанс піднятися до нового рівня у професійному і фінансовому плані.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться змінювати місце роботи. Незабаром це обернеться збільшенням заробітків. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Почастішають отруєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День учителя 2023: коли вітаємо педагогів та що потрібно знати про свято

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Важко буде приборкати власні бажання. Та й навіщо? Зараз ви здатні здійснити усі свої мрії. Наполеглива праця дозволить вам досягти висот, про які раніше не наважувалися мріяти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не заводьте знайомства з егоїстами. Вони використають вас у власних цілях. Придивляйтеся до людей, які втираються у довіру, просяться до вас у гості чи на роботу. Не діліться своїми секретами успіху. Зараз вам нема рівних. Демонструйте свій професіоналізм.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся незатишно у новому колективі. Потерпіть кілька днів. Нові знайомства викличуть у вас приємні враження. Вас обожнюватимуть представники протилежної статі. Легко буде когось причарувати і закохати у себе.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Здається, що тупцюєте на місці. Це неабияк дратуватиме. Поставтеся до такого періоду застою як до сигналу – вам час іти у відпустку. Кохані намагатимуться підтримати. Не втікайте від відвертих розмов. Довірте їм свої переживання.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Надихатиме усе навколо. Вкотре закохаєтеся у свою кохану половинку. Не шукайте приводів для ревнощів. Кохані вірні вам. Хотітиметься нових вражень. Переставите меблі в домі, освіжите гардероб.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не намагайтеся прискорити час. Ви й так мало що встигаєте протягом дня. Доведеться відмовитися від особистих планів, якщо хочете встигнути усе на роботі. Вам запропонують нову посаду і підвищення зарплатні. Добре зважте, чи це саме те, чого ви прагнете.

Протягом тижня з 25 вересня по 1 жовтня грошей у кишені стає більше. Астрологиня назвала п'ять знаків, які отримають усе й одразу.

Зараз ви читаєте новину «У житті цих трьох знаків траплятимуться справжні дива – гороскоп на 26 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі