вівторок, 11 березня 2008 12:06

У заповіті Хіт Леджер не згадав свою дочку

Минулими вихідними став відомий зміст заповіту, який залишив трагічно загиблий два місяці тому актор Хіт Леджер. Документ був складений ним ще в квітні 2003 року в рідній Австралії. У нім усе своє майно Леджер заповідає своїм батькам і трьом сестрам.

Оскільки заповіт був написаний до його знайомства з актрисою Мішель Уїльямс, яка в 2005 році народила від нього дочку Матільду Роуз, вони в заповіті не згадуються, повідомляє People.

У документах указується, що на момент складання заповіту майно Леджера в Нью-Йорку оцінювалося менш ніж у 145 тис. доларів. До нього, серед іншого, входила машина Toyota Prius за 25 тисяч, і меблі на 20 тисяч. Розмір основної частини майна актора – нерухомість в Австралії, таунхаус у Брукліні, в якому він жив з Уїльямс, а також гроші в трастових фондах, – тримається в таємниці.

Тим часом батько Хіта Леджера, Кім, вже встиг заявити, що Мішель і 2-річна Матільда не залишаться без підтримки. "Матільда для нас стоїть на першому місці, а Мішель є частиною нашої сім"ї. Про них піклуватимуться так, як цього б хотів Хіт", – сказав він.

28-річний Хіт Леджер був знайдений мертвим у себе в квартирі в Нью-Йорку 22 січня. Медичний аналіз пізніше показав, що він помер від випадкового передозування шести ліків, що відпускалися за рецептом, включно зі знеболювальними, пігулками від безсоння і заспокійливими засобами, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «У заповіті Хіт Леджер не згадав свою дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі