середа, 26 грудня 2007 08:43

У Великій Британії чоловік заховав убиту дружину в подарунках і наклав на себе руки

Житель британського графства Сассек напередодні Різдва убив свою дружину, заховав її тіло серед подарунків, викладених під ялинкою, і наклав на себе руки, врізавшись на автомобілі Smart в дерево, пише в середу газета The Daily Mail.

Як розповіли виданню представники правоохоронних органів графства, дорожня поліція увечері 24 грудня виявила Smart, що в"їхав в дерево, за кермом якого знаходився 66-річний місцевий житель. Чоловік, що отримав важкі поранення, був доставлений в лікарню, де помер, не приходячи у свідомість.

Коли поліцейські приїхали в котедж, де загиблий у ДТП проживав з своєю 63-річною дружиною, під ялинкою у вітальні вони виявили труп господині будинку, завалений різдвяними подарунками. Жінка, як встановило слідство, була убита. За даними попереднього розслідування, її убив чоловік, який потім наклав на себе руки.

Мотиви злочину, пише The Daily Mail, поліції поки встановити не вдалося. Загибле подружжя вважалося дружною сім"єю, сусіди ніколи не чули про сварки між ними. Сім"я не мала браку фінансів, будинок, де вони жили, коштує понад $ 1,6 мільйона і розташований в одному з престижних районів графства. Дві дочки загиблих також повідомили поліції, що батьки ніколи не сварилися, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Великій Британії чоловік заховав убиту дружину в подарунках і наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі