вівторок, 20 листопада 2007 08:33

У Валерії в літаку трапився серцевий напад

У Валерії в літаку трапився серцевий напад
Валерію, яка ніколи не скаржилася на здоров"ї, несподівано пройняв нестерпний біль, коли вона на літаку поверталася з Києва до Москви.

Серцевий напад трапився зі співачкою під час перельоту - раптово збліднувши і схопившись за серце, Валерія буквально до смерті перелякала чоловіка і всіх пасажирів лайнера.

Окрім найпростішого набору медикаментів, на борту нічого не було, і сподіватися на кваліфіковану допомогу естрадній зірці не доводилося.

За словами Йосифа Прігожіна, чоловіка і продюсера Валерії, під час польоту він ні на секунду не випускав з своїх рук руки коханої, заспокоюючи її і втішаючи. "Як тільки ми приземлилися в столиці, - розповів Йосип, - я відразу викликав "швидку допомогу".

Доктори рекомендували їй терміново пройти обстеження. І сама співачка, і Йосип пов"язують напад, що трапився, з перенасиченим гастрольним графіком Валерії. Тільки за останні чотири дні вона встигла дати концерти в Новосибірську, Сургуті, Ханти-Мансійську і Києві.

У московському аеропорту в очікуванні багажу болю в серці повторилися. Вже удома Валерію оглянули медики і рекомендували не затягувати з обстеженням, пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «У Валерії в літаку трапився серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі