вівторок, 02 лютого 2010 10:20

У Тимошенко пропонують побудувати кільцеву дорогу навколо Києва

У Тимошенко пропонують побудувати кільцеву дорогу навколо Києва

Кабінет Міністрів України пропонує визначити особливості проектування, будівництва та експлуатації великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва. Відповідний законопроект подано урядом на розгляд Верховної Ради України, повідомляє сайт Юлії Тимошенко.

Кабмін зазначає, що будівництво великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва забезпечить з"єднання трьох міжнародних і чотирьох національних транспортних коридорів та розвантажить вулично-дорожню мережу міста Києва від транзитного транспорту.

У свою чергу, йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, реалізація документу відновить та створить нові робочі місця, сприятиме економічному розвитку регіону, забезпечить безпечні, економічні та комфортні умови дорожнього руху, подальший розвиток мережі автомобільних доріг України.

Кабінет Міністрів також пропонує визначити, що земельні ділянки в межах смуги відведення кільцевої дороги можуть надаватися в оренду для розміщення об"єктів дорожнього сервісу без зміни їхнього цільового призначення.

Фінансування проектування та будівництва великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва здійснюватиметься за рахунок коштів Державного бюджету України, про що у Законі про Держбюджет має бути зроблено окремий запис, а також на умовах концесії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко пропонують побудувати кільцеву дорогу навколо Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі