середа, 24 березня 2010 13:36

У Шуфрича попереджають про підвищення рівня води в річках

У Шуфрича попереджають про підвищення рівня води в річках

Міністерство з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи попереджає про підйом рівня води на окремих річках басейнів Західного Бугу, Прип"яті, Случі і лівих притоках Дністра на 0,1-1 м над поточними відмітками 24-26 березня. Про це йде мова в повідомленні прес-служби МНС.

Згідно повідомленню, у вказаний період очікується продовження підйому рівня води на річках басейну Західного Бугу (Львівська, Волинська області), окремих лівих притоках Дністра (Тернопільська і Хмельницька області), річках басейну Прип"яті на 0,1 - 0,3 м.

Також очікується підйом рівня води на річці Случ (в межах Рівненської області) на 0,5 - 1,0 м.

Очікується також підтоплення затонів, сільськогосподарських угідь, часткове підтоплення господарських об"єктів окремих населених пунктів в Любешівському і Ратнівському районах Волинської області.

Нагадаємо, МНС закликає громадян покидати житла на вимогу рятувальників у разі паводку.

Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич не бачить підстав для нагнітання обстановки у зв"язку з можливістю паводку, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У Шуфрича попереджають про підвищення рівня води в річках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі