вівторок, 06 травня 2008 09:56

У США студенти "здали" вчительку в поліцію через балакучість

У США викладачка одного з коледжів була заарештована прямо на уроці. Причиною тому стала її балакучість. Американка, що заміняла педагога з історії, сама повідомила студентів, що її вже давно повинні заарештувати. Студенти відразу розповіли при жінку поліції.

Події відбувалися в коледжі міста Елтон (США). 50-річна Джейн Кодрос викладала студентам історію, заміняючи захворілого педагога з цього предмета. Замість того щоб розповідати студентам про історію, вчителька перейшла на байки із вживанням недрукованих виразів, час від часу показуючи учням непристойні жести з використанням середнього пальця. Побіжно вона повідомила студентам про якісь давні проблеми із законом.

Учні чекати не сталі - і в той же день звернулися до поліції. Наступного дня жінка була заарештована прямо на уроці. З"ясувалося, що ордер на арешт Кодрос був виписаний ще в 2003 році - її обвинувачували у водінні авто в п"яному вигляді із простроченими правами та неправильному паркуванні.

У підсумку Кодрос була визнана винною й відправилася відбувати покарання до в"язниці міста Елтон, повідомляє Освітній портал.

Зараз ви читаєте новину «У США студенти "здали" вчительку в поліцію через балакучість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі