четвер, 24 липня 2008 15:26

У США арештований водій із смертельною дозою алкоголю в крові

У США поліцейські заарештували п"яного водія з небаченим у живої людини рівнем алкоголю в крові - 0, 491% (0,3% класифікується як ступор, 0,4% - стан, близький до коматозного, 0,5% - смертельний).

У штаті Род-Айленд такий показник був зафіксований вперше, і медики говорять, що чоловік дивом залишився живий: якби він не помер від інтоксикації організму, він би або сам потрапив в аварію, або по його провині загинули б інші люди, повідомляє AssociatedPress.

34-річний житель Північного Провіденса Стенлі Кобієровськи був арештований після того, як на своїй машині врізався в придорожній рекламний щит, повідомив агентство майор Стівен О`Доннелл. На вимогу поліцейських алкоголік просто не зміг вийти з машини - настільки він був п"яний, а потім вчепився в кермо і відмовився рухатися. Вартовому порядку довелося спочатку відтягнути його машину в безпечне місце, а потім його виволокли звідти і спершу відвезли в лікарню.

Лікарі зробили чоловікові прочищення організму і ввели необхідні ліки. За законом штату Род-Айленд, вміст алкоголю в крові не повинен перевищувати 0,08 відсотка, так що порушникові, що дивом вижив, пред"явили звинувачення у водінні автомобіля в нетверезому стані і опорі арешту.

Зараз ви читаєте новину «У США арештований водій із смертельною дозою алкоголю в крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі