четвер, 06 серпня 2009 16:39

У скільки обійдеться цьогорічний парад до Дня Незалежності

У скільки обійдеться цьогорічний парад до Дня Незалежності
Загальна сума, яку буде витрачено на підготовку і проведення параду до Дня Незалежності України, така ж як і в минулому році - близько 70 млн. грн.

Як повідомили в Управлінні прес-служби Міністерства оборони, про це сьогодні поінформував начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії Сергій Кириченко під час другого спільного тренування парадних розрахунків, які візьмуть участь 24 серпня у параді військ з нагоди 18-ї річниці незалежності України.

Як зазначив Кириченко, підготовка до параду - це невід"ємна частина підготовки військ. "А підготовка військ фінансується з коштів, передбачених державним бюджетом для Збройних сил України на 2009 рік. Тому ми готуємо абсолютно усі війська і акцентовано ті частини, які братимуть участь у параді військ", - підкреслив начальник Генерального штабу ЗСУ.

За його словами, на підготовку військ у цьому році ця цифра в межах 50 млн. грн. Для виконання завдань з розміщення військ, підготовки озброєння і військової техніки, які братимуть участь у параді, забезпечення зв"язком, тобто для акцентованої підготовки до параду, Кабінет міністрів України виділив 15 млн. грн. "Загальна сума, яка буде витрачена на підготовку і проведення параду, така ж як і в минулому році – близько 70 мільйонів гривень. Всі ці кошти задовольняють потреби у підготовці військ до параду", - повідомив генерал армії Кириченко.

У той же час він наголосив, що всі ці кошти підуть не суто на парад, а саме на підготовку авіаційної компоненти Повітряних сил, частин і з"єднань Сухопутних військ, підрозділів Військово-Морських сил, курсантів вищих військових навчальних закладів, але з акцентом на участь у параді військ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У скільки обійдеться цьогорічний парад до Дня Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі