субота, 19 жовтня 2013 12:53

У Росії з отруєнням госпіталізували 52 дитини

У Росії з отруєнням госпіталізували 52 дитини
Фото: p-p.com.ua

Понад півсотні учнів пермської школи №40 вже перебувають у лікарнях міста після харчового отруєння в їдальні.

"Як повідомив начальник управління охорони здоров'я міської адміністрації Юрій Павлецов, станом на 21 годину місцевого часу п'ятниці госпіталізовано 52 школяра - 27 в крайову дитячу інфекційну лікарню, 15 - у дитячу лікарню №3, 1 - у дитячу лікарню №13 та 9 - в МСЧ №6. Двоє дітей знаходяться в реанімації. Стан решти хворих задовільний", - повідомляє прес-служба адміністрації міста Пермі.

Крім того, ще 46 дітей і один дорослий проходять амбулаторне лікування на дому.

Влада міста створили робочу групу при комісія з надзвичайних ситуацій, яка в режимі онлайн буде відслідковувати ситуацію.

Раніше повідомлялося, що 123 школяра і два вчителі відчули нездужання після прийому їжі в їдальні школи № 40 у Дзержинському районі міста Пермі.

Перевірку ведуть співробітники ГУ МВС по Пермському краю, прокуратури, управління Росспоживнагляду по регіону і крайового слідчого управління СКР.

Експрес-тести показали, що люди можуть бути хворі на сальмонельоз. За попередніми даними, причиною захворювання стали котлети, борщ і пиріжки яйцем, які їли працівники школи та учні.

У суботу школа буде закрита на карантин. Відпоівдне рішення ухвалила місцева влада.

Зараз ви читаєте новину «У Росії з отруєнням госпіталізували 52 дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі