понеділок, 04 лютого 2008 13:57

У Росії поряд з трасою "Кавказ" виявлена саморобна бомба

 У Назрані поряд з федеральною трасою, що проходить через місто, "Кавказ" виявлена саморобна бомба, повідомляє агентство "Інтерфакс". За словами джерела у штабі тимчасового об"єднаного угрупування військ, саморобний вибуховий пристрій був зроблений на основі артилерійського снаряда калібру 122 міліметри і закладений у водостічній трубі на Бакинській вулиці.

Джерело РІА Новости у правоохоронних органах республіки уточнило, що бомба була забезпечена механічним таймером. Пристрій був знешкоджуваний саперами за допомогою спеціального робота і вивезений на полігон для знищення. Проводиться розшук осіб, причетних до закладки бомби.

У неділю, 3 лютого, було оголошено про завершення контртерористичної операції, яка проводилася на території Інгушетії з 25 січня. Всі введені у зв"язку з операцією обмеження були відмінені, а правоохоронні органи переведені на звичайний режим роботи, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії поряд з трасою "Кавказ" виявлена саморобна бомба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі