понеділок, 31 серпня 2009 14:19

У Польщі Путіну дали цілий готель і власний лімузин

У Польщі Путіну  дали цілий готель і власний лімузин

Військовий флот, прикордонники, поліцейські і більше ста представників Служба безпеки під час святкування 70-річчя початку Другої світової війни у Гданську дбатимуть про порядок. Під особливим спостереженням буде Grand Hotel, де має жити прем"єр-міністр Росії Володимир Путін.

"Окреслено зони безпеки, в яку можна потрапити тільки після пред"явлення пропуску", - говорить представник Служби безпеки Даріуш Олександрович. Він додав, що люди "зможуть в"їжджати в країну без проблем".

"VIP-персон будуть охороняти з моря і повітря. Служба безпеки дбатиме про 25 делегацій", - сказав він без надання детальної інформації.

Представник поліції: "Труднощі можуть виникнути тоді, коли проїздитимуть колони VIP-персон". Під особливим контролем буде Grand Hotel де має зупинитися російський прем"єр-міністр Володимир Путін. "Так, він вибрав Grand", розповідають в уряді.

Путін прибуде 31 серпня до Польщі, після чого в готелі зустрінеться віч-на-віч з прем"єр-міністром Польщі Дональдом Туском, потім російський гість прийме прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко.

Російський прем"єр-міністр нібито орендував весь готель. У приймальні сказали, що на 31 серпня вільних кімнат немає, але, якщо хтось хоче провести ніч із 1 на 2 вересня, то є місце.

За неофіційною інформацією, Путін, на відміну від інших політиків, запрошених на урочистості, буде рухатися на власному лімузині, а не спеціальним автобусом. 1 вересня серед гостей на Вестерплатте будуть німецький канцлер і прем"єр-міністри Росії, України, Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Нідерландів, Чехії та Сербії.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі Путіну дали цілий готель і власний лімузин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі