понеділок, 15 вересня 2008 10:11

У Пермському краї оголошено траур

У Пермському краї оголошено траур
У Пермському краї 15 вересня оголошено день трауру за загиблими в результаті катастрофи літака Boeing 737-500 авіакомпанії "Аерофлот Норд", повідомляє агентство "Интерфакс". Відповідне розпорядження в понеділок вранці підписав губернатор краю Олег Чіркунов.

Як повідомили агентство в прес-службі адміністрації краю, в день трауру в краї будуть скасовані всі розважальні заходи, а також приспущені державні прапори. У храмах Пермі пройдуть поминальні служби.

Boeing 737-500 розбився в Індустріальному районі Пермі в ніч на неділю. В результаті катастрофи загинули всі 88 осіб, які знаходилися на борту. Жертв на землі вдалося уникнути, оскільки літак впав на пустирі, за декілька десятків метрів від житлових кварталів.

Літак пошкодив близько 500 метрів полотна Транссибірської магістралі, що була відновлена лише до вечора неділі.

За попередньою версією, причиною падіння літака стала технічна несправність. Очікується, що точна причина трагедії буде встановлена через три-чотири тижні, коли будуть розшифровані чорні ящики літака, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Пермському краї оголошено траур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі