понеділок, 15 вересня 2008 08:54

Смертоносний рейс Москва-Перм - найбільша авіакатастрофа в Росії з 2006 (ФОТО)
10

Падіння Boeing-737-500 в Пермі рано вранці в неділю, 14 вересня, стало найбільшою авіакатастрофою в Росії з серпня 2006 року, коли пасажирський літак Ту-154, що виконував рейс з Анапи до Петербургу, впав за 45 кілометрів від Донецька під час спроби обійти грозовий фронт. Тоді загинули 160 пасажирів і 10 членів екіпажа.

Корреспондент.net

Літак, що здійснював рейс Москва-Перм вилетів з аеропорту Шереметьєво о 00:12 за київським часом, а через дві з половиною години впав на землю в південно-західній частині Пермі.

Під час падіння літак вибухнув, засипавши все навколо уламками. На борту пасажирського літака знаходилися 88 осіб, серед них - колишній командувач Північно-кавказьким військовим округом, радник президента РФ, Герой Росії генерал-полковник Геннадій Трошев.

Крім того, за даними Аерофлоту, на борту Boeing знаходилося 5 громадян України, 9- Азербайджану, по одному - Франції, Швейцарії, Латвії, Німеччини, Туреччини, Італії.

Зараз ви читаєте новину «Смертоносний рейс Москва-Перм - найбільша авіакатастрофа в Росії з 2006 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі