вівторок, 02 грудня 2008 16:29

У Парижі з"явилися плакати із зображенням Саркобами (ФОТО)

 

На вулицях Парижа з"явилися постери із зображенням президента Франції Ніколя Саркозі в образі обраного президента США Барака Обами.

Хто стоїть за розповсюдженням плакатів, які дуже нагадують біло-синьо-червоне зображення Обами, що стало традиційним, поки невідомо. Кожне зображення підписане питанням "Змусити платити за забруднення навколишнього середовища?", "Виробляти чисту і доступну енергію для всієї Європи?" або "Допомогти кожній сім"ї заощадити 1000 євро в рік?" з відповіддю "Так, ми можемо" ("Yeswecan" - передвиборче гасло Барака Обами).

У пропаганді запідозрили прихильників Ніколя Саркозі, проте президентська адміністрація заперечує свою причетність до кампанії.

У відповідь на цікавість журналістів автори плакатів розмітили на сайтах FlickR і Dailymotion власні зображення, стилізовані під ті ж постери. Не дивлячись на безліч припущень, впізнати їх поки не вдалося, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Парижі з"явилися плакати із зображенням Саркобами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі