пʼятниця, 20 червня 2008 16:22

У Пакистані заарештували терористів, у яких були карти важливих об"єктів США і країн Європи

В заарештованих в Пакистані терористів виявлені карти і схеми розташування важливих об"єктів в США і країнах Європи. Про це заявив президент Первез Мушарраф в бесіді з місцевими журналістами в четвер, передає IRNA.

Мушарраф підтвердив, що у бойовиків були знайдені схеми тунелів метрополітену, атомних електростанцій, аеропортів і інших важливих об"єктів в США і деяких європейських країнах. Він відзначив, що про отримані пакистанськими спецслужбами відомості проінформовані уряди відповідних країн.

У зв"язку з цим західні країни висловили занепокоєння можливістю повторення терактів, подібних до нападу на всесвітній торговий центр в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року.

"Якщо нинішній уряд не віднесеться до цього серйозно, то США зроблять жорсткі заходи проти Пакистану", - підкреслив Мушарраф.

Відповідаючи на питання про те, чи буде на Пакистан покладена відповідальність у разі якого-небудь великого теракту в США або Європі, президент відзначив, що "побоювання із цього приводу є. Якщо щось подібне станеться, то вже не Афганістан буде ціллю США". NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані заарештували терористів, у яких були карти важливих об"єктів США і країн Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі