пʼятниця, 25 січня 2008 13:35

У останньому фільмі Хіта Леджера його роль дограє Джоні Депп

 Актор Джоні Депп замінить Хіта Леджера на знімальному майданчику фільму Тері Гілліама "Імажинаріум доктора Парнасу", пише The Sun.

Нагадаємо, на цьому тижні зірку "Горбатої гори" виявили мертвим в його квартирі на Манхеттені. Згідно попередньої версії, смерть Леджера наступила в результаті випадкового передозування сильнодіючих препаратів. Точна причина смерті буде відома за два тижні після вивчення результатів розтину.

Через шість тижнів актор повинен був завершити зйомки в картині, де він грав роль одного з членів театральної трупи доктора Парнасу, що намагається врятувати дочку мага, яка має дар управляти людською уявою, від диявола, з яким той уклав угоду.

Тепер Гілліам хоче запросити Деппа, щоб дозняти сцени, що залишилися. Джерело на студії Infinity Features повідомило: "У фільмі є епізод, де Хіт проходить через чарівне дзеркало і отримує здатність міняти свою зовнішність. Саме після цього моменту виконувати роль персонажа буде Джоні. Депп зараз вільний, тому всі ми сподіваємося, що він нас виручить".

Тим часом, поки знімальна група "Імажинаріума", що планувала наступного тижня продовжити роботу над спецефектами до фільму у Ванкувері, зупинила роботу у зв"язку із смертю Леджера. Зйомки фентезі з бюджетом 30 млн доларів стартували у грудні у Лондоні. Зйомки у Ванкувері були призначені на понеділок, повідомляє Reuters.

Студія випустила заяву, в якій вказала, що "найближчими днями Тері і продюсери вирішать, як краще продовжити зйомки". Творці картини також висловили свої співчуття у зв"язку із смертю Хіта Леджера: "Хіт був великим актором, прекрасним другом  і чудовою людиною. Ми досі глибоко шоковані і приголомшені цим жахливим горем".

Один з членів знімальної групи повідомив видання The Hollywood Reporter: "Всіх, хто вже приїхали на зйомки, відправили по домам. Роботу планується відновити трохи пізніше. Проте поки перспективи досить безрадісні". NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У останньому фільмі Хіта Леджера його роль дограє Джоні Депп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі