четвер, 01 листопада 2007 15:41

У Москві жінка-водій збила "барсеточників", що її пограбували

У Москві жінка-водій збила мотоцикліста-"барсеточника", що пограбував її .

Грабіжники на мотоциклі під"їхали до автомобіля Volkswagen Touareg, який стояв у пробці. Розбивши скло, один із злочинців забрав сумку, що лежала в салоні, після чого грабіжники спробували втекти.

Проте жінці, яка була за кермом, вдалося збити мотоцикл, зробивши маневр. Один зі злочинців впав, отримавши незначні пошкодження, і був затриманий. Другий з місця події утік.

Наразі вирішується питання про арешт затриманого. Оперативникам вдалося встановити, що він причетний до ряду подібних злочинів.

Варто відзначити, що останнім часом почастішали крадіжки речей із салонів автомобілів так званими "барсеточниками" (свою назву злодії отримали від назви невеликої сумки, в якій багато водіїв зазвичай зберігають документи і гроші).

Зловмисники, які працюють у парі, під"їжджають до машини, розбивають скло і тікають зі здобиччю. За останній тиждень це вже другий випадок подібної невдалої крадіжки. Так, 25 жовтня злодії наздогнали на світлофорі джип. Розбивши бічне скло, вони схопили жіночу сумку. Господиня з втратою не змирилася.

Вона швидко наздогнала злочинців. Одному вдалося втекти, а другий, придавлений мотоциклом, залишався поряд із викраденою сумкою до прибуття швидкої допомоги і міліції. Доліковувати пошкоджену в результаті інциденту ногу йому доведеться вже у в"язниці.
Зараз ви читаєте новину «У Москві жінка-водій збила "барсеточників", що її пограбували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі