неділя, 14 липня 2024 13:01

У Москві відреагували на заяву Буданова про замахи на Путіна

У Москві відреагували на заяву Буданова про замахи на Путіна
У РФ прокоментували заяви керівника ГУР Кирила Буданова про невдалі замахи на диктатора РФ Володимира Путіна. Фото: apnews.com

У Росії відреагували на заяву начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова про спроби вбити диктатора Володимира Путіна.

Зокрема, речник Кремля Дмитро Пєсков заявив про нібито "очевидні загрози від київського режиму". Про це пише російський Telegram-канал Astra.

"Тому безпека першої особи забезпечується на належному рівні", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Трампа стріляли: що кажуть світові лідери

Уже після замаху на експрезидента США Дональда Трампа про заяву Буданова згадали в МЗС РФ. Речниця відомства Марія Захарова заявила, що замахи на Путіна нібито готувалися на гроші США.

"Учора один із ватажків київського режиму Буданов відкрито зізнався, що українська розвідка готувала замахи на президента Росії. Так цей замах готувався, знову ж таки, на американські гроші, без яких ніякої шкідливої діяльності ГУР, СБУ і загалом Банкової і не було б", - сказала вона.

Керівник ГУР Кирило Буданов заявив, що спроби вбити російського диктатора Володимира Путіна були, але вони, поки що, невдалі.

На думку очільника ГУР, у росіян існує страх втратити Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «У Москві відреагували на заяву Буданова про замахи на Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі