понеділок, 12 травня 2008 09:03

У Москві після параду вибухнула бойова машина

Після святкового параду на Червоній площі в Москві вибухнула бойова машина десанта (БМД-4 "Баштан У"). Вона слідувала в розташування своєї частини з Ходинського поля.

Як передає "К2капітал", очевидці стверджують, що під час руху колони бронетехніки містом раптово пролунав сильний хлопок, від якого затремтіло скло у вікнах довколишніх будинків. Потім задня частина БМД загорілася. Екіпаж залишив машину, з"явилися військові з вогнегасниками, і полум"я вдалося швидко збити.

Незабаром постраждалу БМД-4 узяла на буксир інша машина, і колона продовжила свій шлях. Після цього до місця події прибула пожежна машина, яка змила залишки гару з асфальту.

На думку експертів, причиною інциденту, найімовірніше, став прорив паливного дроту. Викид палива на гарячий двигун призвів до вибуху. Фахівці відзначають, що при такому пошкодженні для вибуху достатньо невеликої іскри, і, НП могла трапитися прямо на Червоній площі, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «У Москві після параду вибухнула бойова машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі