вівторок, 04 лютого 2014 20:52

Спецтема: Євромайдан-2013

У міліції відпрацьовують версію вбивства Жизневського жінкою

У міліції відпрацьовують версію вбивства Жизневського жінкою
Михайло Жизневський Фото: facebook.com

Існує версія, що активіста Михайла Жизневського на Грушевського могла вбити жінка. Таку ймовірність відпрацьовує МВС. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Останнім часом у ЗМІ з'являються повідомлення про те, що особи, які буцімто є свідками загибелі кількох учасників так званого "євромайдану", розповіли про це журналістам кількох засобів масової інформації", - сказано в повідомленні.

"Так, згідно з останніми даними, оприлюдненими у ЗМІ, вбивство громадянина Жизнєвського могла скоїти невідома жінка", - зазначили в повідомленні.

У відомстві поскаржилися, що всі спроби працівників слідчих підрозділів МВС поспілкуватися з можливими свідками злочинів результатів не дають.

В повідомленні нагадали, що спроба слідчих поспілкуватися з громадянином на ім'я Тарас Кобялко завершилася тим, що "охоронці" Українського дому заявили міліціонерам: такої особи у приміщенні будівлі немає.

МВС України звертається до можливих свідків або очевидців злочинів, що мали місце на вулиці Грушевського, із закликом надати будь-яку інформацію, що сприятиме розкриттю цих злочинів. Це можна зробити, звернувшись до найближчого відділу міліції або на спецлінію "102".

Про версію з жінкою написала газета "Вести", яка взяла інтерв'ю у нібито друзів Жизнєвського. При цьому про жінку розповідають "друзі" Жизнєвського, імена яких змінені. Тарас Кобялко, у якого також брали інтерв'ю, про це нічого не каже, пише "Українська правда".

"Чесно кажучи, багато хто чого говорив. Інформація доходить різні. Якщо від неї відштовхуватися, то стріляла в нього тьолка. Майже в упор. Вийшла з-за автобусів і стріляла", - сказав хлопець, якого видання назвало Юрієм.

Як відомо, газету "Вести" випускає холдинг "Мультимедіа-інвест груп" на чолі з Ігорем Гужвою - екс-редактором газети "Сегодня" та екс-шеф-редактором російської газети "Московские новости". Серед можливих інвесторів учасники ринку називають Віктора Медведчука і "Газпром". Сам Гужва цю інформацію заперечує. Видання висвітлює події в Україні і зокрема останні події на Євромайдані з проросійським акцентом.

Зараз ви читаєте новину «У міліції відпрацьовують версію вбивства Жизневського жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі