середа, 01 грудня 2010 14:25

У Львові будівельників стадіону до Євро звільнили за страйк (ФОТО)

Сьогодні вранці вісьмох працівників компанії "Комфортбуд", що будують стадіон до футбольного чемпіонату "Євро-2012", керівництво викликало до себе у кабінет. З будівельниками розірвали трудовий договір.

Напередодні вони розповіли місцевій газеті, що вже три місяці сидять без зарплати.

"Директор дільниці Станіслав Гаврилевич сказав, що наші послуги їм більше не потрібні. Ще одному робітнику заявив, що якби той не світився на фотографії в пресі, то досі працював би. Дали нам лише по 2000 гривень. Сказали, що це зарплата за вересень, - розповів Gazeta.ua звільнений працівник Олег. - Керівництво пригрозило зняти гроші з наступної зарплати за жовтень, якщо ми не будемо мовчати".

У п'ятницю, 26 листопада, сто працівників зупинили роботу та вийшли на страйк. Вимагали повернути їм заробітну плату за три місяці. Коментарі вісьмох працівників з'явилися у газетах. Керівництво "Комфортбуду" обіцяло, що страйкарів звільняти не будуть. 30 листопада гарантували повернути заборговані гроші.

"У звільнених просто закінчився термін трудової угоди. От ми з ними і попрощалися", - сказав начальник дільниці "Комфортбуду" Станіслав Гаврилевич.

Із страйкарями сьогодні зустрінеться голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль.

Зараз ви читаєте новину «У Львові будівельників стадіону до Євро звільнили за страйк (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі