пʼятниця, 26 листопада 2010 13:59

Будівельники євроарени у Львові три місяці не отримують зарплатні

Будівельники євроарени у Львові три місяці не отримують зарплатні

У п'ятницю, 26 листопада, будівельники стадіону до Євро-2012 у Львові розпочали страйк. Причина - тримісячна заборгованість з виплати зарплати.

Як повідомляє ЗІК, страйкують близько 120 людей, всі вони працівники компанії "Комфортбуд" (субпідрядника будівництва). Іншим робітникам зарплату платять вчасно, тому вони продовжують роботу у звичайному графіку.

Страйк проходить посеред поля стадіону. Як повідомили робочі, вони готувалися вийти з пікетом за межі споруди на вул. Стрийську-Кільцеву - до в'їзду до Львова, однак охорона стадіону їх не випустила.

За словами робітників, сьогодні їм обіцяли виплатити зарплату, однак такі обіцянки вони чують вже не вперше. Кожного разу перед приїздом високопосадовців, на кшталт віце-прем'єра Бориса Колеснікова, їх заспокоюють, обіцяють виплатити зарплату, просять не страйкувати і не підходити до вищого керівництва. Найближчий візит Колеснікова запланований на 28 листопада.

Начальник ділянки "Комфортбуд" Станіслав Гаврилевич повідомив, що заборгованість робітникам повинна бути погашена вже до вівторка, 30 листопада. Він також зазначив, що "графіки і так зірвані, тому що немає фінансування". І додав, що підтримує людей, які вимагають зарплати.

За матеріалами Обком

Зараз ви читаєте новину «Будівельники євроарени у Львові три місяці не отримують зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі