понеділок, 15 березня 2010 11:42

У луганській школі підприємець тиражував порно

У луганській школі підприємець тиражував порно

У Луганську викрили два "підпільні цехи" з тиражування та збуту DVD-дисків порнографічного змісту. Про це повідомляє відділ зв"язків з громадськістю ГУМВСУ області.

Так, майже місяць в напівпідвальному приміщенні однієї зі шкіл Луганська, орендованому приватним підприємцем, функціонував "підпільний цех" з тиражування та збуту DVD-дисків порнографічного змісту.

У Ленінський райвідділ міліції звернулися по допомогу батьки учня однієї із середніх шкіл міста. Як розповіла мама підлітка, напередодні вона випадково зайшла в кімнату сина і застала його за прогляданням порнографічного відеофільму. Після бесіди з батьком підліток зізнався, що DVD він придбав за 40 гривень у молодого чоловіка.

Як було встановлено, чоловік, що продав хлопчикові диск з порно, виявився приватним підприємцем, який орендує для свого офісу одне з приміщень школи. Чоловіка затримали у момент отримання 400 гривень за 10 дисків.

Під час обшуків, проведених як за місцем проживання фігуранта, так і в його салоні, було вилучено декілька десятків готової продукції, а також грошові суми, виручені ним від реалізації забороненої відеопродукції.

Подальші оперативні заходи працівників УБПТЛ дозволили їм вийти ще на одну людину, яка промишляла аналогічним заняттям.

Як з"ясувалося, 23 – річний студент одного з вищих навчальних закладів області займався у себе вдома виробництвом лазерних дисків порнографічного змісту.

За місцем проживання заповзятливого студента було проведено обшук, під час якого було виявлено і вилучено більш ніж 60 дисків і оргтехніки, за допомогою якої він і тиражував свою продукцію.

Наразі відносно затриманих порушено кримінальні справи. Міру покарання визначить суд, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «У луганській школі підприємець тиражував порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі