вівторок, 01 квітня 2008 14:08

У Лондоні жінки отримали можливість збільшити точку G

У Лондоні жінки отримали можливість збільшити точку G

Британський центр лазерного вагінального омолодження в Лондоні ввів до переліку своїх послуг нову процедуру для жінок - ін"єкція колагену в область точки G для досягнення найвищої насолоди під час сексу.

Професор Феньюєл Дарті з британського центру повідомив, що укол G-shot проводиться під місцевою анестезією і займає близько півгодини. При проведенні даної процедури використовується шприц і спеціальний розширювач, які за допомогою колагену допомагають збільшити точку G 24,5 на 60 мм.

Така ін"єкція, за словами професора, дозволяє легше виявити точку G і робить її украй чутливою. До того ж, жінки, які зробили таку процедуру, легше збуджуються і швидше отримують сексуальну розрядку.

Ефект від ін"єкції триває близько чотирьох місяців, а вартість уколу складає 800 фунтів.

"Ми пояснюємо суть процедури і говоримо, як перевірити себе. Пацієнтки лягають в комфортному кабінеті і знаходять її (точку G). Коли вони її знаходять, ми вводимо спеціальний розширювач і джерело світла, і жінка дає нам знати, коли ми досягаємо потрібної області", - повідомляє Дарті, додаючи при цьому, що, як показують американські дослідження, у 87% жінок, що зробили таку ін"єкцію, спостерігається підвищення сексуального збудження і сексуального задоволення. Це включає збільшення числа оргазмів і їх тривалості, множинні оргазми і посилення лібідо.

Не так давно група італійських учених заявила про те, що їм вдалося визначити місцезнаходження точки G, яка вважається найчутливішою ерогенною зоною у жінок.

Хоча учені підкреслюють, що вагінальна стимуляція - це не єдино правильний спосіб сексуального контакту, тому жінки, у яких відсутня горезвісна точка G не повинні відчувати себе неповноцінними, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «У Лондоні жінки отримали можливість збільшити точку G». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі