вівторок, 11 вересня 2012 18:59

У Криму обстежать усі залізничні переїзди, по яких їздять автобуси

У Криму обстежать усі залізничні переїзди, по яких їздять автобуси
Усього на півострові налічується 89 залізничних переїздів, через які здійснюється автобусний рух. Фото: golos.com.ua

У Криму в цілях безпеки руху заплановано проведення комплексного обстеження залізничних переїздів, через які здійснюється автобусний рух.

Як повідомляє у вівторок прес-служба Республіканського комітету автономії з транспорту і зв'язку, всього на півострові налічується 89 залізничних переїздів, через які здійснюється автобусний рух.

Із 19 по 20 вересня комісія у складі представників Рескомітету з транспорту і зв'язку, Служби автомобільних доріг в АРК, Управління ДАІ, працівників дистанції колії, а також представників органів місцевого самоврядування проведе комісійне обстеження залізничних переїздів Сімферопольської дистанції колії, через які здійснюється автобусний рух.

Зокрема, 19 вересня заплановано обстеження на ділянках Джанкой - Сімферополь і Остряково - Євпаторія, а 20 вересня - на ділянці Сімферополь - Севастополь.

Повне технічне обстеження залізничних переїздів проводиться двічі на рік - навесні та восени. Перевірка проводиться згідно з Інструкцією по обладнанню та експлуатації залізничних переїздів, затвердженої наказом Міністерства інфраструктури України №54.

Республіканський комітет Криму з транспорту і зв'язку координує роботу з виконання плану заходів у частині обстеження залізничних переїздів, через які здійснюється автобусне сполучення.

Зараз ви читаєте новину «У Криму обстежать усі залізничні переїзди, по яких їздять автобуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі